Våra tjänster

Har du svårt att hitta tid till att hålla rent regelbundet eller mäkta med storstädningen inför en kommande flytt? Inga problem. Här hittar du nämligen en städfirma som tar sig an både små och stora städprojekt. Vi finns för dig som vill ha jobbet gjort medan du kan spendera tid på det du verkligen vill och behöver. Välkommen till en städfirma som tar ditt uppdrag på allvar. 

Välj bland våra erbjudanden 

Hos oss hittar du en stor variation av olika uppdrag vi arbetar med. Vi hjälper dig med allt från fönsterputs av dina smutsiga fönsterrutor till storstädningar av varje litet hörn i bostaden när du ska flytta. Hemstädning är vår specialitet och för dig som ska sälja fräschar vi mer än gärna upp din visningsbostad innan du får besök av spekulanter. Hemstädning eller kontorsstädning, vi är en städfirma att lita på i alla sammanhang. Vi välkomnar alla kunder – både företagare, privata och offentlig sektor. 

Vi anpassar våra lösningar 

Kontakta oss redan idag för att få en kostnadsfri offert kring den städhjälp du önskar. Du bestämmer givetvis helt själv om du enbart önskar ett engångsarbete eller om du vill ha mer regelbunden hjälp. I så fall tar vi fram ett fördelaktigt abonnemang som passar just för dig, dina behov och din plånbok. Våra duktiga medarbetare på vår städfirma garanterar skinande resultat för dig, ditt hem eller din verksamhet. En ren och fräsch miljö ökar både trivsel, humör och stärker hälsan. Det finns många fördelar med att hålla rent på lång sikt!