Detta är Rapidstäd Stockholm AB

Vi på Rapidstäd Stockholm AB är en städfirma som tar renlighet på största allvar. Hos oss möter du duktiga, noggranna och erfarna lokalvårdare som om dagarna arbetar effektivt med att uppnå fantastiska städresultat. Vi arbetar för många olika typer av kunder. Offentlig sektor, egenföretagare och privatpersoner ingår alla i vår kundkrets. Om du anlitar oss som din städfirma garanterar vi rena resultat både på kort och lång sikt.

Målinriktat arbete

Lika mycket som vi på Rapidstäd Stockholm AB bryr oss om fräscha toaletter, skinande rena fönsterrutor och ett golv så rent att man kan äta från det, bryr vi oss också om dig som kund. I vårt samarbete med dig är det du som står i fokus för vårt arbete. Vi arbetar målinriktat för att nå ett så gott resultat som möjligt utifrån de behov och önskemål du framför till oss. Om du önskar storstädning inför en kommande flytt, visning eller om du regelbundet behöver hjälp med städningen gör du helt rätt i att kontakta oss. Vi är ett flexibelt team som finner lösningar anpassade efter din egen kostnadsplan.

Om oss och våra metoder

Professionalitet, utbildning och goda kundrelationer är vår melodi här på Rapidstäd Stockholm AB. För att nå framgång i vårt arbete och ge dig bästa möjliga resultat är vi väl uppdaterade när det gäller den senaste rengöringstekniken. Det gäller både effektivitet, men inte minst att använda utrustning som är både av hög kvalitet och självklart även miljövänlig. När du väljer oss som din städfirma behöver du med andra ord aldrig tänka två gånger om du gjort rätt val. Vi är städfirman att lita på!