Vilken typ av städhjälp behöver du?

Har du svårt att finna tid till att hålla rent regelbundet eller mäkta med storstädningen inför en kommande flytt? Inga problem! Här har du nämligen en städfirma som tar sig an både små och stora städuppdrag. Vi finns här för dig som vill ha jobbet gjort medan du kan spendera tid på det du verkligen vill och behöver. Välkommen till en städfirma som tar ditt uppdrag på allvar. Några av de tjänster vi erbjuder inkluderar de nedan.

services_icon1

Hemstädning

Behöver du hjälp med att hålla rent i ditt hem? Då är detta en av de saker vi mer än gärna hjälper dig med. Med vår hjälp kommer du att få ett skinande rent hem!

services_icon1

Kontorsstädning

Är det i stället kontoret som du behöver hjälp med att hålla ordning på? Inga problem, även detta är något vi kan hjälpa dig med, antingen på en engångsbasis eller fortlöpande. Vi skapar trivsamma och rena arbetsmiljöer.

services_icon1.png

Flyttstädning

Håller du på att flytta och behöver hjälp med flyttstädningen? Också det kan vi i så fall hjälpa dig med. Vårt professionella team ser till att du kan lämna din gamla bostad i toppskick så att du slipper onödiga straffavgifter.

services_icon1

Fönsterputs

Börjar dina fönster bli smutsiga? Då behöver du bara höra av dig till oss så hjälper vi dig med fönsterputs. Vi har lång erfarenhet inom området och kan putsa allt från fönster i butikslokaler till fönster i bostäder.